THE ULTIMATE GUIDE TO هوک

The Ultimate Guide To هوک

The Ultimate Guide To هوک

Blog Article

بسیاری از آنچه دربارهٔ هوک می‌دانیم بر پایهٔ زندگی‌نامه‌ای است که از سال ۱۶۹۶ شروع به نوشتن آن کرد ولی ناتمام ماند. ریچارد والر این نوشته‌ها را مرجعی برای نوشتن معرفی‌نامه‌ای دربارهٔ زندگی کاری رابرت هوک پس از مرگش قرار داد که در سال ۱۷۰۵ به چاپ رسید.

شکل ۵: جسمی که از دو فنر که به صورت موازی به یکدیگر متصل شده‌اند، آویزان شده است. حل: معادله حرکت نوسانی فنر به صورت زیر به دست آمد:

پرونده‌ها ابراهیم گلستان؛ گنج‌های یک فیلمساز ۱۰۱ ساله!

او در آن زمان تصور می‌کرد که این سلول‌ها منحصر به گیاهان هستند، نه برای همه مواد زنده، اما با این وجود به او برای کشف آنها اعتبار داده شده است.

اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزش‌ها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

نیروی بازگردانندهٔ فنر با تغییر طول فنر (یا جابه‌جایی جسم از وضع تعادل) متناسب است و از رابطهٔ بالا که به قانون هوک معروف است به‌دست می‌آید.

۱ جمعیت ۲ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات هوک (شهرضا)

یکی از خدمات هوک که کمتر شناخته شده و در عین حال از نخستین فعالیت‌ها در این زمینه‌است، مدل علمی هوک در مورد حافظهٔ انسان است هوک در سخنرانی خود در انجمن سلطنتی در سال ۱۶۸۲ یک مدل مکانیکی از حافظهٔ انسان ارائه کرد که شباهت اندکی به مدل‌های فلسفی پیشین، داشت .

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند

[148] In accordance with psychology professor Douglas Hintzman, Hooke's model's most-fascinating details are that it permits awareness and also other best-down influences on encoding; it makes use of resonance to apply parallel, cue-dependent retrieval; it clarifies memory for recency; it provides an individual-process account of repetition and priming; and the ability legislation of forgetting is often derived within the design's assumption in a simple way.[148]

Montagu identified The 2 contemporaneous composed descriptions of Hooke's visual appearance agree with one another but that neither matches the portrait in Time.[180]

سایر چهره‌های احتمالی که ممکن است متعلق به هوک باشند به شرح زیر است:

یکی از تفاوت‌های میان این دو دانشمند این است که نیوتون یکی از پیشگامان آنالیز ریاضی و کاربرد آن و همچنین آزمایش‌های نوری است. درحالی‌که هوک یک پژوهشگر خلاق در زمینهٔ دامنهٔ وسیعی از مسائل و علوم است؛ بنابراین تعجبی ندارد که هوک برخی از ایده‌های خود از قبیل گرانش را ناتمام رها کرده و آن‌ها را بسط نداده باشد. این امر می‌تواند این موضوع را برای ما قابل درک سازد که چگونه در ??? ??? سال ۱۷۵۹ یعنی چندین دهه پس از مرگ نیوتون و هوک، ستاره‌شناس برجسته آلکسیس کِلِرات که در مطالعات مرتبط با گرانش صاحب نام بود، ارزیابی‌های خود را پس از بررسی و مرور آنچه هوک در مورد جاذبه منتشر کرده بود، انجام داد.

Report this page